Haber

Başkan Kırgöz’den Deprem Bölgesi Ziyareti

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, depremden etkilenen iller Malatya ve Adıyaman’ı ziyaret ederek vatandaşların acısını paylaştı.

Bölge milletvekilleri ile sahada öne çıkan Önder Kırgöz, Büyükşehir Belediyelerinin öncülüğünde oluşturulan lojistik merkezler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurmakta olduğu aşevleri, konteyner ve çadırkent alanlarını ziyaret ederek, temennilerde bulundu. depremden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimle.

Millet olarak bu büyük felaketten dayanışmamızı büyüterek çıkacağız” dedi.

Depremin olduğu 6 Şubat’ta vakit kaybetmeden harekete geçtiklerini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Ülkemizde meydana gelen ve 11 ilimizi etkisi altına alan deprem felaketinin ardından tüm ülke gibi biz de depremin giderilmesini sağladık. ‘Dikili Birlikte’ ruhuyla Dikili’mizde büyük yardımlar. Kampanyayı başlattık. Dikili’de Belediye Konferans ve Düğün Salonu ile Çandarlı’da Belediye Ek Hizmet Binası altındaki Düğün Salonu’nu teslimat yeri olarak düzenledik. Bugüne kadar 10 TIR ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine gönderdik. Bundan sonra göndermeye devam edeceğiz. Katkı sağlayan belediye çalışanlarımıza ve gönülden destek veren gençlerimize teşekkür ediyorum. Şu ana kadar ilçemizde 1000’e yakın vatandaşımız var. Misafirlerimiz, rezidanslarında ve otellerinde hayırsever vatandaşlarımız tarafından ağırlanmaktadır. Teslim noktalarımıza gelen gerekli malzemeleri de koordineli bir şekilde depremzedelerimize ulaştırıyoruz. Üç gün boyunca deprem bölgesini ziyaret ettim. Bu süreç çok uzun sürecek gibi görünüyor. Bölgeye yardımlarımızı daha uzun süre devam ettireceğiz. Teslim noktalarımıza gelen ihtiyaç malzemelerini hem deprem bölgesine hem de ilçemizdeki misafirlerimize ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu süreçte gösterdikleri emek, güç ve dayanışma için resmi kurum ve kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, odalarımıza, kooperatiflerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, derneklerimize ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Millet olarak bu büyük felaketten her zaman dayanışmamızı büyüterek çıkacağız.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

gulyalihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu