Haber

Beyin Kanaması Yaşayan Game of Thrones Yıldızı Emilia Clarke, Hastalığına İlişkin Açıklayıcı Açıklamalarda Bulundu

‘Game of Thrones’un ünlü yıldızı Emilia Clarke, dizinin ilk sezonunun ardından beyin anevrizması geçirdiğini duyurdu. Ünlü oyuncu, hastalığıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Detaylar içeriğimizde…?

Kaynak:https://www.independence.co.uk/life-st…

‘Game of Thrones’ dizisiyle üne kavuşan Emilia Clarke, son dönemin en beğenilen oyuncularından biri…

Khaleesi rolüyle gönülleri fetheden Emilia, adalet ve gücün simgesi olarak dizinin en sevilen isimleri arasında yer aldı.

Emilia, 2013 yılında dizinin ilk sezonunun ardından beyin anevrizması geçirmiş ve hemen ameliyata alındığını açıklamıştı.

Başarılı olmayan bir ameliyat sonucu ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalan ünlü oyuncu, şunları söyledi: ‘İlk sefer çok zordu, ikinci defa başıma geldiğinde ise iyimser kalmak daha da zorlaştı. ‘ Sözleriyle bunu açıkladı.

Independent’ın haberine göre Emilia Clarke, hastalığıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada ölmekten değil, kovulmaktan korktuğunu belirtti.

‘Hastalığımdan dolayı hiçbir zaman isyan etmedim. Kariyerimin başında olduğum için yapımcıların bana güvenmeyeceğinden korkuyordum. Yanıldığımı hissettim. Hastalığımdan sonra daha mutlu bir insan olmayı öğrendim. Her zaman bir çıkış yolu olacağını düşünmeye başlıyorum.’

Emilia Clarke’ın bu açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

haberkaracoban.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu