Yaşam

HAZAL KAYA’NIN 2 ADIMLI CİLT BAKIM RUTİNİYLE TANIŞIN

Mutlu, güçlü ve duyarlı duruşuyla Lancôme Türkiye’nin ilk marka elçisi Hazal Kaya, iki aşamalı Rénergie Cilt Bakım Rutinini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar. Lancôme Rénergie Üçlü Serum ve yeni Rénergie HPN-300 Peptit Krem içeren rutin, daha dolgun, canlı, genç bir cilt görünümüne yardımcı olmak için cilt hücresi yenilenmesini hızlandırır.

LANCÔME RÉNERGIE ÜÇLÜ SERUM

Üç serum etkisini tek formülde bulabileceğiniz Lancôme’un ilk serumu Lancôme Rénergie Triple Serum, içeriğindeki Hyaluronik asit, Niacinamide ve Ferulic asit ile cildin daha dolgun ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olurken, kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. . Formülündeki C vitamini türevi ve niasinamid sayesinde cilt tonunu eşitler, koyu lekelerin görünümünü azaltır ve daha parlak bir cilt görünümü sağlar.


LANCÔME HPN-300 PEPTİT KREM

Lancôme HPN-300 Peptit Krem, Hyaluronik Asit, Niasinamid ve güçlü yaşlanma karşıtı özlerden elde edilen 300’den fazla peptidi tek bir kremde birleştirir. İçeriğindeki hyaluronik asit ile cilde nemli, dolgun ve pürüzsüz bir görünüm sağlarken, C vitamini türevi ve niasinamid içeren formülü cilt tonunu eşitler, koyu lekelerin görünümünü azaltır ve daha parlak bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur. 300 Peptid içeren formülü ile cilt hücrelerinin yenilenmesini hızlandıran New Lancôme HPN-300 Peptid Krem, cilt sıkılığını, elastikiyetini artırmayı ve kırışıklık görünümünü azaltmayı hedefleyerek cildi yeniden yapılandırır.

kagithane-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu