Haber

İYİ Parti tek başına yerel seçimlere hazırlanıyor

UYGUN Parti Teşkilat Lideri ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, yerel seçimlerle ilgili “Örgütlerimizle işbirliği olur mu olmaz mı diye konuşuyoruz tabi ama bir gerçek var ki şu an itibariyle seçimlerde yalnızız. 81 ilde, 973’e yakın ilçede seçime girecekmiş gibi hazırlanıyoruz ve çalışıyoruz.” söz konusu.

Kavuncu, Burdur’da partisinin İl Başkanlığını ziyaret ederek yerel seçimleri değerlendirdi.

Milletin genel seçimlerde kendilerine muhalefet misyonu verdiğini anlatan Kavuncu, yerel seçimlere ağırlık verdiklerini söyledi.

Yerel seçim hazırlıklarını tüm il teşkilatlarında en uygun biçimde yapacaklarına işaret eden Kavuncu, şöyle konuştu:

“Genel Merkezimizin yaptığı değerlendirme ve aldığı karar çok değerli. Bunu normalde teşkilatlarımızla bir işbirliği olur mu olmaz mı diye konuşuyoruz ama gerçek şu ki şu anda sanki seçime girecekmiş gibi hazırlanıyoruz ve çalışıyoruz. 81 il ve 973 ilçede prestijiyle tek başına “O il ve ilçedeki yerel sorunlar, özellikle belediyecilik açısından halkımızın beklentileri ile ilgili çok kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Partimizi en iyi şekilde temsil edecek adayların belirlenmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”

Kavuncu, Başkan Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da düzenlenecek etkinlikte değerli açıklamalarda bulunacağını kaydetti.

Isparta

Burdur’un ardından Isparta’ya giden Kavuncu, Isparta Kültür Merkezi’nde partililerle bir araya geldi.

Seçimlerle ilgili partisinin ülke genelindeki teşkilatlarıyla istişarelerde bulunduklarını ifade eden Kavuncu, “İYİ Parti’nin varlığı seçmen için çok önemli. İstediğimiz sonuç evet olmadı ama var. Aldığımız oy oranıyla bize verilen çok net bir açıklama. Seçmen YETER Partisi’nin varlığını önemsiyor ve biz de yolumuza devam etmemizi istiyor ama aynı zamanda önemli bir biçimde değerlendirme yapmamızı istiyor.” dedi.

Kavuncu, partisinin 2024 yerel seçimleri için yoğun çalıştığını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu