Haber

Kasiyerin Hızlı Tepkisi Hırsızlığı Önledi

İngiltere’nin Newcastle kentinde bir markete giren soyguncu, kasiyere bıçak çekti ve alkollü içecekleri çalarak kaçmaya çalıştı. Soyguncunun önüne geçen kasiyer dışarı çıkarak marketin kepenklerini kapattı. Marketten çıkmak isterken otomatik kapanan kepenk altında kalan hırsız gözaltına alındı.

Olay, Newcastle şehrinin güneyindeki Durham şehrinde meydana geldi. Kentte bir markete giren soyguncu, kasaya giderek 6 alkollü içkiyi çaldı ve kasaya bıçak çekti. Durham Polis Departmanı, soyguncunun kasiyeri tehdit ettiğini söyledi.

Yayınlanan güvenlik kamerası görüntüsünde, soyguncudan daha hızlı hareket eden kasiyer dışarı çıkıp önce kapıyı tuttu. Hırsız kapıyı açmaya çalıştı. Kasiyer daha sonra uzaktan kumandayla marketin kepenklerini indirmeye başladı. Soyguncu kapıyı zorlayarak açtı ve kapanmak üzere olan ancak sıkışan panjurun altına girdi. Daha sonra olay yerine gelen polis, hırsızı gözaltına aldı. “ÇOK ZOR BİR TUTUKLAMA OLMADI”

Durham Polis Teşkilatı Dedektifi Paul Mawson yaptığı açıklamada, “Bizim için çok zor bir gözaltı olmadı. Dürüst olmak gerekirse, soygun başladığı kadar çabuk sona erdi” dedi. 30 yaşında olduğu belirtilen soyguncunun Durham Polis Müdürlüğü’nden yaptığı açıklamada, duruşmasının 15 Haziran’da yapıldığını ve 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu