Haber

Kiraz Festivali’nde 5 kilometre yüzdüler

– Kiraz Festivali’nde 5 kilometre yüzdüler

TEKİRDAĞ – Uluslararası Kiraz Festivali programı çerçevesinde Tekirdağ’da düzenlenen Mikes Kelemen Açık Deniz Yüzme Yarışları tamamlandı.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali programı çerçevesinde geleneksel olarak düzenlenen Mikes Kelemen Açık Deniz Yüzme Yarışları, yaklaşık 60 yüzücünün katılımıyla tamamlandı.

Alkaya Plajı’ndan başlayıp Rumeli İskelesi’ne kadar uzanan 5 kilometrelik parkurda yüzen sporcular birincilik için mücadele ederken, yarışmanın galibi 60 yaşındaki Yüksel Sönmez oldu. Sönmez, birincilik ödülünün ardından yaptığı konuşmada, ” İstanbul’dan geldik 57. Kiraz Festivali’ne katılmaktan çok mutlu olduk.Biz de bu organizasyonda yer almak için buradayız.Kiraz Festivali’nde 5 bin metre yüzdük.Yorulmadan çok sakin çıktık, mutluyuz. Etkinliği düzenleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür ederim.”

Yarışların tamamlanmasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel sporcuları tebrik ederek birincilik kupasını ve madalyalarını takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu