Haber

Körfez Belediyesi’nin düzenlediği U13 Kız Futbol Şenliği eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 takımın katıldığı U13 Kız Futbol Şenliği eğlenceli görüntülere sahne oldu. Kocaeli sporcularına madalyalarını verdi. sporTeknik Direktör Ertuğrul Sağlam sunum yaptı.

Yarımca Sahilindeki Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen şenliğe Körfez Belediyesi Başkan Vekili Osman Yurt, Kocaelispor Teknik Müdürü Ertuğrul Sağlam, Teknik Direktör Nihat Köksal, STK temsilcileri, sporcu velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Reytingin olmadığı ve dostluğun ön planda tutulduğu festivalde, tüm takımlar birbirleriyle rekabet etme imkanı bulurken, maçların ardından madalya töreni düzenlendi. Tüm grupların birinci olarak kabul edildiği şenlikte minik sporcuların madalyaları Körfez Belediyesi Başkan Vekili Osman Yurt ve Kocaelispor Teknik Müdürü Ertuğrul Sağlam tarafından takdim edildi.

Madalya töreninin ardından konuşan Kocaelispor Teknik Müdürü Ertuğrul Sağlam, “İleride hepinizin daha üst seviyelere geleceğinize inanıyorum. Kendinizi büyük bir futbolcu olmaktan çok, düzgün bir sporcu olmaya zorlayın. Ülkenin sporunun donanımlı çocuklara ihtiyacı var.” sizin gibi bir bedel. İyi bir sporcu olmaktan asla taviz vermeyin. Bir ricam var. O da spor hayatınızın her anında yanınızda olsun. Tabii ki mutlaka bir tarafta ama sporcu kardeşlerim eğitimlerine değer verin. Her ikisi de birbirini destekleyen en değerli unsurdur. Eğer doğru bir sporcuysanız, aynı zamanda yeterli bir öğrenci de olmalısınız. Özellikle teşekkür ederim Şener Başkan “Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Her fırsatta sporun ve sporcunun yanında olmayı başarıyor. Evvel Şener Liderime ve ardından bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Osman Yurt konuşmasında, “Hocam çok güzel konuştu. Sporcularımızı ve onlara destek veren velilerini tebrik ediyorum. Liderimiz il dışında olduğu için gelemedi ama selamlarını sizlere iletti.”

Körfez Belediyesi’nin Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisindeki yapay alanda düzenlediği U13 Kız Futbol Şenliği’ne; Belediye Derincespor, Gebze Kadın Futbol Kulübü, Karşıyaka Koleji, Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü, Arapçeşme Spor Kulübü katıldı. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu