Ekonomi

Millet ittifakı seçim güvenliği başlığı altında toplandı

Liderler saat 22.00’de CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıya ilişkin ortak açıklama geldi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Millet İttifakı genel başkanları olarak bahara 48 saat kala bir meydana geldik. Görüşmede kampanya sürecinde yürütülen çalışmaları ve yaklaşık 1,5 yıldır devam eden sandık güvenliği hazırlıklarını ele aldık.

Ülkemize baharı getirecek 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi’ne tüm ekiplerimizle hazır olduğumuzu büyük bir inanç, kararlılık ve gönül rahatlığıyla belirtmek isteriz.

Milletimiz huzur içinde yatsın; Millet İttifakı 561 bin 977 yetkili ve istekliyle 192 bin 229 sandığa hazır. Ayrıca istekli avukatlar her oylama noktasında hazır bulunacak ve gerekirse her itirazı dikkatlice inceleyecek. Hiçbir sandık boş bırakılmayacak, seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik geleneğine gölge düşürmeden sonuçlandırılacaktır.

Aziz Millet, Türkiye yeni bir dönemin eşiğinde. Bu yeni dönem nitelikli ekipler, şeffaf ve adil yönetim anlayışı ile inşa edilecektir.

Beklentimiz, oy kullanma hakkına sahip 64 milyon 114 bin 341 seçmenimizin demokrasiye tam anlamıyla katkı sağlamasıdır. Millet ittifakının liderleri olarak güzel ülkemizde demokrasiyi inşa edeceğimize söz veriyoruz.”

guneysinirhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu