Haber

Pendik’te Evinde Mahsur Kalan Kişi Operasyonda Yakalandı

Pendik’te kendini evine kilitleyen, sokaktan topladığı eşya ve taşları evin kırık penceresinden dışarı atan kişi, mahalleliye zor anlar yaşattı, polisin ikna çabalarına rağmen evinden çıkmadı. Kişi, özel harekat polislerinin eve yaptığı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonun anları an be an kameralara yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Pendik’in Sülüntepe İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ruh sağlığı sorunu yaşayan bir kişi, kendisini evine kilitleyerek çevreye ve evine zarar vermeye başladı. Evin eşyalarını ve daha önce sokaktan topladığı taşları kırık pencereden dışarı atan kişi, mahalle sakinlerini sıkıntıya soktu. Sokak üzerinde park halinde bulunan kamyonet, şahsın attığı taşların çarpması sonucu maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de şahsın binadan atlaması ihtimaline karşı yere branda açtı. Özel polis ekipleri ikna çalışmalarına uzun süre direnince olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Hazırlıkların ardından özel harekat polisleri binaya girerek operasyonu gerçekleştirdi. Evin kapısını kırarak içeri giren özel harekat polisleri tarafından kargaşaya neden olan kişi yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anları, o anlara tanık olan bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından an be an kaydedildi.

Olaya tanık olan bir mahalle sakini, “Adam camı kırdı, sonra aşağıya indi, bağırıp çağırmaya çalıştı, sonra gitti. Polis kardeşlerimiz geldi. Daha sonra adam pencereye çıkıp taş atmaya başladı. Camı kırdı. camları kırıp tabakları kırmaya başladı. Daha sonra polis üst kata çıktı, adam büyük sorun çıkardı. Polis özel “Operasyon sonrası kapıyı kırdıktan sonra adamın polis gelmeden önce kendini bıçakla her yerinden yaraladığını gördüler. . Adam uyuşturucu kullanıyor ve alkol alıyordu. Daha önce de köprüye çıkmıştı” dedi.

Olaya tanık olan bir başka mahalle sakini ise, “Psikolojik sorunları vardı, evden çıkmıyordu, sürekli evi yıkıyordu. Psikolojik ve ruhsal sorunlar yaşıyordu. Artık evi her yer savaş alanı gibi yıkılmış durumda” dedi. . Bir keresinde köprüye gitti ve kendini yakmak istedi. Kendini köprüden atacaktı, kendini yakacaktı. “Her zamanki halleri” dedi. – İSTANBUL

erfelekajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu