Haber

Polisten Görevlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik

ANKARA (İGFA) –Güvenlik Hizmetleri Sınıfı Mensuplarının Atanma ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugün Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren yönetmelikte ‘Bölgelerde Hizmet Zorunluluğu’, ‘Bölgeler Arası Yer Değiştirme’, ‘Eksik Olan İkinci Bölge Hizmetinin Tamamlanması’, hizmet süreleri ve görev yerlerinin bazı unsurlarına ‘geçici maddeler’ eklendi. .

Ortada, Anma Yönetmeliğinin 17 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Bölgelerdeki hizmet süresini doldurarak” ibaresi, “İkinci bölgeye atama sırası geldiği veya görev süresi ikinci bölgeye geldiği için” şeklinde değiştirilmiştir. ikinci bölge tamamlandı”.

24. sayıda ikinci bölge hizmetine atanmak isteyenlerin kendi istekleri ile bir defadan fazla başvuruda bulunmaları halinde, ikinci bölgeye gönüllü olarak atanabileceklerinin altı çizilmektedir. ihtiyaç durumu dikkate alınarak en az üç yıllık ilk bölge hizmeti. Üçüncü fıkranın birinci fıkrasında belirtilen bölgede hizmet süresini tamamlaması gerektiği kaydedildi.

Güvenlik Hizmetleri Sınıfı mensuplarının atanma ve yer değiştirmeleri için birinci ve ikinci bölge olmak üzere iki bölgeye ayrılırken, görev sürelerini ve yönetmelik detaylarını gösteren liste. Ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

sultanbeyli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu