Yaşam

PUBG MOBILE, Türkiye’nin ilk dikey format serisi “SUMMIT”i duyurdu

PUBG MOBILE, Türkiye’nin ilk dikey format serisi “ZİRVEDE”yi oyun ve dizi severlerin dikkatine sundu. Başrollerinde Pelin Uluksar ve Fester’ın yer aldığı Uludağ’da geçen “Deli Mi Ne?” Abdü’nün paylaştığı dizi, karakterlerin Kış Festivali sırasında yaşadıkları çeşitli maceraları konu alıyor. 15 bölümden oluşan dizi, PUBG MOBILE resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

 

Dünyanın en popüler taşınabilir oyunlarından biri PUBG MOBİL Oyun camiasında bir ilke imza atan şirket, dikey formatta bir gençlik dizisi çekeceğini duyurdu. Uludağ’da Winterfest için toplanan bir grup gencin başından geçen hikayelerin anlatıldığı dizi, 10 Şubat itibarıyla PUBG MOBILE resmi sosyal medya hesaplarından izlenebilecek.

 

Online oyun dünyasının “gerçek” hayatla birlikte anlatıldığı seri, Uludağ’da geçiyor ve Winterfest 2024 için bir araya gelen bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Dizide ayrıca PUBG MOBILE dekorasyonlarıyla donatılmış oyun alanı da yer alıyor. Winterfest’e özel.

Karakterlerin hem tatil yapmak hem de PUBG MOBILE etkinliğine katılmak için buluştuğu Winterfest, çevrimiçi bağlantıları ve oyun kültürüne ilişkin dinamikleri de içeriyor. Hikaye akışında çekişmeli maçları ve çeşitli entrikaları konu alan DORUKTA, takipçilerine izlerken keyifli vakit geçirebilecekleri bir anlatım sunuyor.

 

Dizinin başrolleri “Deli mi Ne?” ve Pelin Uluksar’ın hisseleri

15 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda popüler içerik yapımcısı “Deli Mi Ne?”, ekranların tanınmış yüzleri Pelin Uluksar, Burak Apak ve TikTok içerik yapımcısı İlayda Kırdı yer alıyor.

 

Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekildi

Taşınabilir oyun dünyasının yanı sıra dizide vurgulanan bir diğer konu da cinsiyet eşitliği. Cinsiyet eşitsizliğinin ve siber zorbalığın arttığı bir dönemde PUBG MOBILE, dizideki kadın oyunculara yönelik olumsuz tutumu da ele alarak bir “eşitlik dersi” veriyor.

 

Lansman gününe özel 3 bölüm üst üste yayınlandı

Yayın tarihi 10 Şubat olarak açıklanan dizi toplamda 15 bölümden oluşuyor. Her gün 1 bölüm yayınlanması planlanan dizide lansman gününe özel olarak ilk 3 bölüm arka arkaya yayınlandı.

 

SUMMIT’i izlemek ve seri hakkında daha fazla bilgi almak için PUBG MOBILE resmi Instagram, Youtube, TikTok ve Twitch hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hayraboluajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu