Haber

Pursaklar’da kurşun yarasıyla ilgili 5 kişi tutuklandı

Pursaklar’da iki farklı silahla yaralama olayıyla ilgili olarak 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Pursaklar ilçesinde 21 Temmuz’da meydana gelen ateşli silahla yaralanma olayıyla ilgili çalışma yaptı.

Olaya karışan MS ve Ö.D’nin çocukluktan beri arkadaş oldukları, aralarında husumet olduğu ve olayın kişisel husumetten kaynaklandığı belirlendi.

Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada, MS ve Ö.D’nin aralarındaki husumet nedeniyle sürekli karşı karşıya geldikleri, tarafların olay günü bir araya gelerek yaşanan darp olayını görüştükleri belirlendi. olaydan önceki günü tarafların ortasına yerleştirin.

Görüşmenin ardından çıkan tartışmanın kargaşaya dönüşmesi üzerine MS’in yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla OD’yi vurarak yaraladığı kamera incelemesiyle, OD ve yakınlarının silahlarla karşılık vererek MS’i yaraladığı belirlendi.

Tedavilerinin ardından ekipler tarafından gözaltına alınan zanlılar Ö.D ve MS ile olaya karışarak kaçan KND ve HA, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ayrıca ilçede 9 Ağustos’ta meydana gelen silahlı saldırı olayıyla ilgili gruplar, konunun 21 Temmuz’da meydana gelen olayla ilgili olmadığını belirledi.

Çalışma kapsamında olaya karışan TY, EG, UV ve NBS’nin aynı mahalleden olduğu ve ortada çeşitli nedenlerle tartıştığı belirlendi.

Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine zanlılar suç silahıyla birlikte gözaltına alındı.

Zanlılar TY ve EG isim kontrolü kuralıyla (konuttan ayrılmayın) serbest bırakılırken, DNS çocuk DNS ailesine teslim edildi. UV ise kasten adam öldürme suçundan tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu