Haber

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Taraftarlardan Sosyal Medyada Hakaret Etmeden Yorum Yapmalarını İstedi

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlardan sosyal medyada hakaret etmeden yorum yapmalarını istedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu akşam gerçekleştirilen antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Taraftarlardan sosyal medyada hakaret etmeden yorum yapmalarını isteyen Uygun, “Futbolcularımıza hakaret edici yorumlar yapmasınlar. Aynısını size yapsalar ne düşünürsünüz? Allah aşkına. Hakaret ediyorsunuz. Durum ne?” Sosyal medyadaki kirliliğin çokluğuna rağmen elimizden geldiğince yolumuza devam ediyoruz.EMS Yapı “Sivasspor’a yakışır şekilde oynamaya devam edeceğiz” dedi.

Cuma günü ligde MKE Ankaragücü deplasmanında golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmayı değerlendiren Uygun, bunun yeterli ve keyifli bir çalışma olduğunu belirterek oyuncularını tebrik etti.

“Kupa bizim için önemli”

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Konyaspor ile iç sahalarında oynayacakları maçı değerlendiren Bülent Uygun, “Biz bu kupayı kazanma şerefine ulaşmış bir takımız. Bu arada Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay da bir ödülü hak ediyor” dedi. Çok teşekkürler ve sevgiler, o, Sivas’ın öz evladıdır. Kupa “Bizim için önemli. Maçların 3 günde bir olması ve sakatlıkların azalması nedeniyle rotasyon yapacağız. Hafta sonu da Çaykur Rizespor ile maçımız var. 3 günde bir oynadığımız maçlardan istediğimiz ve arzu ettiğimiz sonuçları alarak taraftarımızı memnun etmek istiyoruz” dedi.

“Transfer gerçekten sorun”

Transferle ilgili soruları yanıtlayan Uygun, “Transfer gerçekten zor. İyi futbolcu almak istediğinizde kadrolar bırakmıyor. Bunların da ekonomik yükü çok büyük. O yüzden süreç biraz uzun sürüyor. Bir futbolcuyla sözleşme imzalıyoruz ama kulüp son anda vazgeçiyor. Yöneticiler futbolcuyu aklında tutuyor. “İki transferimiz var, gizlice yürütüyoruz. Bu iki transferi Salı veya Çarşamba gününe kadar getirmek istiyoruz” dedi.

Yeni transfer İbrahim Akdağ’a teşekkür eden Bülent Uygun, “İbrahim Akdağ’a farklı bir parantez açmak istiyorum. Kendisi çok büyük fedakarlıklar yaptı ve bizi seçti. Kendisine teşekkür ediyorum. Son maçta gerçekten topunu olduğu gibi oynadı.” 40 yıldır Sivas’lı. Yine Bartuğ Elmaz oynadığı oyunla “Herkesi etkiledi. Kerem Atakan Kesgin de sakatlandı ancak en kısa sürede takıma katkı sağlayacaktır.” – SİVAS

karakecili-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu