Oyunlar

Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (27 Temmuz)

Yeni hafta ücretsiz Epic Games Mağazası oyunlar indirilebilir. Yeni Homeworld oyunu geliştirilme aşamasındayken seriye yetişmek isteyen takipçilerimiz için hoş bir fırsat var. Detaylar burada.

Bildiğiniz gibi Epic Games, Noel dönemi hariç haftalık olarak kullanıcılara bir veya daha fazla oyun sunuyor. Bu sayede hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerimize eklerken, Amerikalı yayıncı kullanıcıları elde tutma konusunda oldukça başarılı.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunu İndirmeye Açıldı

Geçen hafta yapılan duyuru ile Homeworld Yeniden Düzenlenmiş KoleksiyonVe kopmuş çelik, 3 Ağustos 2023 Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz ücretsiz oyunlar olarak dağıtılmaktadır. Bloons TD 6 ve Loop Hero önümüzdeki hafta listeleniyor. Her iki oyun da daha önce ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

Homeworld Remastered Koleksiyonu Hakkında

Gerçek zamanlı strateji türünü yeniden tanımlayan destansı uzay strateji oyunlarını deneyimleyin. Filonuzu kontrol edin ve 30’dan fazla tek oyunculu görevde bir filo oluşturun. Tüm stratejik durumlar için birim tiplerini, filo oluşumlarını ve uçuş taktiklerini belirleyin.

Kopmuş Çelik Hakkında

Akıcı bir akrobasi sistemi, yok edilebilir voksel ortamları, tonlarca ağır çekim, karanlık elektronik müzikler ve benzersiz, tek kollu bir ana karakter içeren şık ve içgüdüsel tek oyunculu birinci şahıs nişancı.

Epic Games Mağazası Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformları için dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkışından bu yana Steam ile oldukça zorlu bir rekabet içinde olan Epic Games Store, son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla çok sayıda oyuncu kazanmayı başardı.


Bedava oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu