Haber

Yakup Köse: Yalancılar da yağmacılar kadar ceza almalı

Kahramanmaraş depreminin üzerinden 8 gün geçti.

10 ili etkileyen ve son bilgilere göre 31 binden fazla kişinin ölümüne neden olan depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda depremin ilk gününden itibaren bölgedeki gelişmeleri canlı yayınlarla aktaran Ensonhaber.com, depremden etkilenen illerden Adıyaman’a giden Star Gazetesi yazarı Yakup Köse’yi konuk etti.

Köse, bölgedeki çalışmaları, sosyal medya üzerinden yapılan provokasyonların yarattığı algıyı, yağma ve hırsızlık olaylarını anlattı.

“Yalancılar yağmacılar ile aynı cezayı almalı”

Sosyal medyada yaratılan algıdan hayat kurtarmaya odaklananların bile rahatsız olduğunu belirten Köse, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şimdi birlik olma zamanı. Şimdi siyaset, algı, operasyon yapma zamanı değil. Enkaz altında kalan kardeşlerimiz var, onlardan kurtulalım. Bundan sonra ne yapacağız?

Bölgede yağma olayları olabilir, ben şahit olmadım. Ancak şu bir gerçektir: Yalancılar da yağmacılar da aynı belayı taşır, bilinmelidir. Yalancılar da yağmacılar ile aynı cezayı almalı. Paylaştığımız haberlere ve söylediğimiz sözlere çok dikkat edelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu