Ekonomi

Zignaly, Ninja Shuttles NFT koleksiyonu için Injective ile işbirliği yapıyor

Zignaly , enjekte edici Ninja Servis aracı NFT koleksiyonuyla DeFi alanında değerli bir dönüşümü gerçekleştirmeyi hedefliyor. Ninja Servis aracı S   NFT’ler , Zignaly’nin yapay zeka destekli yatırım teknolojisiyle enjekte edici Platformda kullanılacaktır. Bu işbirliği, NFT sahiplerine sistematik getiri ve $ZIG birikimi avantajı sunacak.

Yapay zeka tabanlı yatırım aracı Zignaly, Injective aracılığıyla Ninja Shuttle NFT koleksiyonunu duyurdu. Bu stratejik ortaklıkla Zignaly topluluğu için DeFi (Merkezi Olmayan Finans) alanında önemli bir dönüşümün gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Zignaly ve Injective’in kurduğu bu güçlü ortaklık, DeFi ve NFT-Fi’yi yeniden şekillendirmeyi hedeflerken Injective, platformunda Ninja Shuttles NFT’lerini de sunuyor. Bu işbirliğinin öne çıkanları arasında Ninja Shuttles NFT’lerinin Zignaly’nin yapay zeka destekli yatırım teknolojisi kullanılarak Injective aracılığıyla gerçekleştirileceği yeni bir özelliğin tanıtılması yer alıyor.

Bu ortaklık aynı zamanda $ZIG sahiplerine çeşitli avantajlar da sunuyor. Bu faydalar arasında, Zignaly’nin yönetimi altındaki varlıklara katkıda bulunan darphane fonları, NFT sahipleri için daha fazla kar elde edilmesi ve artan protokol geliri vaat ederek $ZIG geri alım ve yakma oranlarının artırılması yer alıyor. Zignaly’nin test edilmiş teknolojisini kullanarak Ninja Shuttles darphanesinden elde edilen fonların yüzde 90’ı, dünya çapındaki en uygun fon yöneticileri tarafından tasarlanan yapay zeka destekli yatırım stratejileri tarafından kontrol edilen bir havuza girecek. Elde edilen getiriler periyodik olarak NFT sahipleriyle paylaşılacaktır.

Zignaly’nin kanıtlanmış yapay zeka tabanlı yatırım teknolojisiyle donatılan Ninja Shuttles, aynı zamanda Injective’deki NFT-Fi ortamını yeniden tanımlamayı da hedefliyor. NFT sahipleri, $ZIG tokenlerini NFT’leriyle birleştirerek gelir paylaşımı avantajlarından yararlanabilecekler. Bu sayede alt havuzlara katılım artacak ve gelir paylaşımı imkanları önemli ölçüde genişleyecek. Bu gelirin yüzde 10’u toplum odaklı Enjeksiyon Ekosistem Fonu’na tahsis edilecek. Topluluğun görüşleri doğrultusunda yola çıkan bu girişim, yeni ve mevcut projeleri destekleyerek üreticileri ve ekosistemi büyütmeyi hedefliyor. $ZIG ve Ninja Shuttles’ın NFT sahiplerine yönelik yeni fırsatlarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

haber-malazgirt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu