Yaşam

Aile 17. Bölüm İzle Ekranı: Aile Yeni Sezon Son Bölüm One Piece Full İzle

SHOW TV’nin seyirciyi dram, aksiyon ve romantizmin içine çeken dizisi Aile, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Son dönemde sosyal medyayı sallayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk performanslarının yanı sıra dizinin hikayesi de oldukça ilginç bir yere doğru ilerlemeye devam ediyor. Kaçırıp tekrar izlemek isteyenler için; Ailenin son bölümü tek modül tam görüntüleme ekranı…

Aile 17.bölümde; Çiftlikte çıkan yangının ardından Hülya büyük bir çöküş yaşar. Hayatının en büyük kalesini ve evini kaybetmiştir.

Bu sırada Aslan, ablası Leyla’yı hapisten kurtarmak için elinden geleni yapar. Kardeşinin ortaya çıkabilmesi için Melek’in yaşaması gerekmektedir.

Öte yandan Nedret’ten marina ortaklığına olumsuz yanıt geliyor.

Aslan, Soykanların yaşadığı bu felaket durumlardan çıkmak ve omuzlarına binen ağır cezanın taksitlerini ödemek için yeniden karanlık dünyaya girmek zorunda kalacaktır. Ancak Devin bu durumdan memnun değildir.

Aslan’ın bu yola düşmemesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

İlyas ve Cihan, Aslan’ın eski kapıları yeniden açtığını görünce bunu fırsat olarak görürler. İlyas, Marina’da Aslan’ın karşısına çıkar. Cihan ise uzun süredir tanıdığı Soykanları bitirmek için son hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Bu arada Serap hakkında öğreneceği bir gerçek, Serap’la da yüzleşmesine neden olacaktır.

Soykanların artık kalacak bir yere ihtiyacı var. Birlikte eski evlerine yerleşmeye karar verirler.

Ama Nedret’in de o evde payı vardır. Bu durum onu ​​Hülya ile karşı karşıya getirir. Aslan ve Devin yeni ve hoş bir haber alır. Bu haberden sonra onlar için her şey başladığı yere geri döner. O gecenin sonunda ilişkileri zorlu bir hal alacaktır.

Cezanın ilk taksitinin ödenme süresi kısalıyor.

Aslan ise ailesini zor durumda bırakmamak için kendi kendisiyle mücadele etmekte, hatta ölümü göze almaktadır. Ancak Devin, Soykanları hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya getirir.

Aile Önceki Bölümde Neler Oldu?

Devin’in çocuklar için çiftlik evine dönmesiyle Soykanlar için yeni bir dönem başlıyor; Soruşturma kapsamında Soykanlara büyük miktarda para cezası kesildi. Cezayı ödemek için marinada ortak arayan Aslan’ın kapıyı çaldığı ilk kişi, Adana’da yaşayan teyzesi Nedret Soykan olur. Ancak Nedret, Hülya’dan onu bu teklifi kabul etmeye zorlayacak bir şey ister. İki kadın arasında geçmişte yarım kalan hesaplar yeniden açılacak.

Nedret’e duyulan ihtiyaç Hülya’yı öfkeden çılgına çevirirken; Aslan gerekli parayı bulmanın başka yollarını aramaya başlar. Bir yandan da Leyla’nın masumiyetini kanıtlamak için elinden geleni yapar. Leyla’yı kurtarmak için çaresiz kalan bir kişi daha vardır: Cihan. Ancak bu durum Serap ile arasında büyük bir çatışmaya neden olur. Zeyno’nun okulda yaşadığı tatsız bir olayın ardından Aslan ve Devin, veli olarak okula gider.

İkili sorunu çözmeye çalışırken; Sorun yavaş yavaş büyüyecek. Öte yandan işini yapmaya başlayan Devin, kliniğinde sürpriz bir konuğu ağırlar. Leyla tarafında yaşanan sürpriz gelişmeler tüm aileyi uçurumun kenarına getirir. Aslan; Başta Hülya olmak üzere Soykanların hayatını geri dönülmez şekilde değiştirecektir.

Aile Bölümü 17 Tek Modül İzleme Ekranı

AİLE SON BİRİNCİ BÖLÜM MODÜL TAM GÖRÜNTÜLEME EKRANI

haber-caglayancerit.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu