Haber

Ali Koç’tan İsa’ya özel yılbaşı hediyesi

Çocukluğundan beri yaptığı ‘akrilik tablo’ çizimleriyle spor dünyasının değerli isimlerini resmeden Ersan Kay’ı arayarak İsa’ya özel bir çalışma isteyen Ali Koç, tabloyu İsa’ya yılbaşı hediyesi olarak verdi.

Sanatçı Ersan Kay, futbol dünyasından birçok ismi yağlı boya ile resmetmeye devam ediyor. Cristiano Ronaldo, Maldini, Rakitic, Granit Xhaka, Embolo, Pique, Dani Alves, Modric, Edin Dzeko, Neymar ve Lautaro Martinez gibi değerli isimleri sprey boyalar ve akrilik boya çizimleriyle resmeden Kay, Türkiye’den Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Ali Koç ve daha bir çok isimle çalıştı.

Kendisi için yapılan çizimi beğenen ve İsa için isteyen Ali Koç’un isteğini yerine getiren Ersan Kay, işi bitirince İsviçre’den İstanbul’a geldi ve resmi Fenerbahçe Başkanı’na verdi. İsa için yapılan tabloyu beğendiğini ifade eden Ali Koç, ressam Ersan Kay’a teşekkür ederek Portekizli antrenöre hediye etti. İsa’nın yapılan çalışmadan çok duygulandığı ifade edilerek Başkan Ali Koç’a çok beğendiğini belirterek teşekkür etti.

haber-bergama.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu