Haber

Bambaşka Bir İnsana Dönüşen Rafet El Roman’dan “Son Pişmanlık Neye Yarar?” Dedirten Botoks Açıklaması

Rafet El Roman, müzik mesleğinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekmeyi başarmış bir isim. Yüzünde yaptığı değişikliklerle herkesi kendine hayran bırakan ünlü müzisyen, estetik kaosuyla yeniden gündemde. Botoks yaptırdığını itiraf eden Rafet El Roman, pişmanlığını dile getirdi.

Romantik müziğiyle Türk yavaş pop dünyasına yön veren isimlerden biri olarak kabul edilen Rafet El Roman, 90’lı yıllardan bu yana müzik listelerimizin vazgeçilmez bir parçası.

Amerika, False Witness, Stay with Me gibi unutulmaz modüllerle hafızalarımıza kazınan ünlü müzisyen, bildiğiniz gibi sadece mesleğiyle ön planda değil.

Hatırlarsanız aşk hayatı ve sosyal medyadaki mesaj açıklamalarıyla da magazin gündemindeydi. Hatta “sterilizasyon” ameliyatı geçirdiğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Sesiyle pek çok kişinin kalbini fethetmeyi başaran Rafet El Roman, son dönemde estetik haberleriyle gündemde. Ona plastik cerrahi kurbanı bile diyebiliriz!

Yüzündeki değişimle sosyal medyada gündem olan başarılı müzisyenin son görünümü çok konuşuldu. Kendisiyle ilgili estetik tartışmalarına yanıt veren El Roman, “Ben yaptırsaydım büyük burnumu yaptırırdım. Lanet olsun, doğuştan karizmatikim.” dedi.

Ünlü müzisyenin gündeme damgasını vuran röportajını şu şekilde bırakıyoruz…

Rafet El Roman daha sonra yaptığı açıklamada botoks yaptırdığını itiraf ederek, “Çok pişmanım” dedi.

Ünlü müzisyenin “son pişmanlıklar ne işe yarar?” dedirten botoks açıklamasına gelen yorumlara bakalım. ?

?

?

?

?

?

?

?

?

Bu konuyla ilgili niyetiniz nedir? Haydi yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu