Haber

Edirne Belediyesi’nin “Erasmus+ ve ESC Programları Uzmanlık Eğitimi” başladı

Edirne Belediyesi’nin “Erasmus+ ve ESC Programları Uzmanlık Eğitimi” başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Güçlendirme Programı’na yapılan ve kabul edilen başvuru kapsamında başlayan eğitim, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda veriliyor.

Edirne Belediyesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlgi Birimi çalışanlarının yanı sıra Edirne Tanıtma ve Turizm Derneği, Ayçiçeği Gençlik ve Eğitim Derneği, Edirne Gençlik ve Engellileri Destekleme Derneği, Karaağaç Sağlıklı Yaşam Derneği gibi proje uygulama tecrübesi olan STK temsilcileri Avrupa Birliği programlarında da eğitimlere katılmak. .

Uzman İbrahim Coşkun tarafından verilen eğitim kapsamında katılımcılara Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve Spor Eğitim, öğretim, staj, mesleki gelişim, yaygın öğrenmeye dayalı gençlik faaliyetleri ve kurumlar arası işbirliklerinin desteklenmesi alanlarında hibe programı olan Erasmus+ programı ve Türkiye’de gönüllülük, dayanışma ve ağ oluşturma faaliyetleri ile Avrupa Dayanışma Programı (ESC). topluma fayda sağlayan projeler. detaylı bilgi verilecektir.

6 gün sürecek eğitim 9 Şubat’ta sona erecek.

haberbekilli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu